CITIM(zog)
ja ta jap une nje gjemegjize.
nje polic shkon nje dite ne cirk. aty tek numri nje magjistarit, ket e therasin ne skene, siē ndodh rendom ne keto raste, magjistari i merr oren dhe ja thyen copa copa perpara syve, pas disa rrotullimesh e vinglash te tjera ja qit perseri siē ishte ne gjendje pune. polici mahnitet aq shume sa fillon dyshon tek vertetesia e magjise.
prej zemerimit ne darke, mbas shfaqjes, i shkon tek shtepia ketij magjistarit. ja hapin deren dhe i thone qe ky po lahej e gjendej ne dush. aq me mire thot polici se atje do te ket me pak mundesi te ma hedhe perseri. shkon pra dhe polici ne dush.
i thot magjistarit : tani me bej nje numer qe ta ha, po munde, se me ato rrobat tuaja me njemije xhepa normal qe ta hidhni juve te cirkut. mire i thote magjistari, zhvishu !
xhvishet polici cullak (si edi rama ne plazh). ktheu dhe pekulu i thot magjistari. kthehet dhe perkulet si manar edhe polici. ta kam fut gishtin ? e pyet magjistari. ma ke fut, thote polici.
magjistari duke i treguar duart perpara fytyre, i thote, shihi ku i kam duart.
enigma eshte : ēfare i kishte fut magjistari policit edhe pse duart ja tregoi qe nuk ja kishte fut ?
ps: per bese asnje nuk e ka gjet deri sot kete enigme cirkmagjistariane.
une kam ndigju nji gjeagjeze te ngjashme por me kavajsin
i thote kavajsi nji djalit te ri a ta baj nji loje
mire i thote ky bane
i del prej mbrapa edhe i thote a te duket sikur jam tuj ti ul pantallonat (si zogu Nelkes (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) ps edepsez a thu ja ke ba ket lojen Nelkes )??
po i thote ky djali
a te duket sikur jam tuj ti ul edhe breket ?
po i thote prape ky djali
po tash a te duket sikur te kam fut gishtin mbrapa :super:
po i thote ky ashtu me duket
qe pra ku i ka durt kavajsi edhe i kallxon durt :hehe: dmth i kishte fut k#rin siē thote populli yne
po kjo me magjistarin kuptohet do te kete ndoj pergjigje shume ma te komplikume te cilen nuk po arrij me e gjet