Navigim

3 Faqe V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> ndaje rakine !!!!!!!!!!
V
Loja ndaje rakine
Ju pelqeu ?
Po ! [ 1 ] ** [50.00%]
Jo ! [ 1 ] ** [50.00%]
Totali i votave: 2
Shfletuesit e rastit nuk mund tė votojnė 
tushi
postuar 18/04/2007 - 22:57
Postimi #41

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

Tonēe sa permenda Aishtajnin fill ti me lojna te tij :nqejf:

nejse s'ka lezet me ba si i dishem e me e thane zgjidhjen veēse nji ndihme per te tjeret

merrni laps e leter edhe keni per ta gjet pa problem :super:
Go to the top of the page

+Quote Post
tOnCe
postuar 18/04/2007 - 23:00
Postimi #42

Le Grand Champion
Iconė e grupit

Po Tusho (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ai ka thene qe vetem 2% e popullsise mund ta gjeje kete gjeagjeze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , prandaj bashke me ty behemi 2, s'ka me (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
tushi
postuar 18/04/2007 - 23:05
Postimi #43

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

bahemi dy kopjaca, te pakten une (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jo pse se kisha zgjidh po meqi e kam lexu sikur s'ka lezet me u hap kot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

kjo s'me duket shume problem me llogjike perveēse me llogaritje

nejse kur te gjendet kjo kam me thane nji tjeter

+Quote Post
zog
postuar 18/04/2007 - 23:05
Postimi #44

☆ ☆ ☆
Iconė e grupit

e gjeta une me google http://www.forumishqiptar.com/archive/inde...hp/t-73829.html

peshku eshte i gjermanit.

+Quote Post
tOnCe
postuar 18/04/2007 - 23:06
Postimi #45

Le Grand Champion
Iconė e grupit

Epo llogaritjet pa logjike nuk behen mor Tush (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
tushi
postuar 18/04/2007 - 23:07
Postimi #46

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

bravo zoguuuuuuuuuuuuuuuu :ozot:

+Quote Post
tOnCe
postuar 18/04/2007 - 23:07
Postimi #47

Le Grand Champion
Iconė e grupit

Bravo zog, fluturo tashi.

+Quote Post
tOnCe
postuar 18/04/2007 - 23:12
Postimi #48

Le Grand Champion
Iconė e grupit

Sdq meqe e ke gjetur, na ilumino pak: si veprove ?

+Quote Post
Mozaik i qelqte
postuar 18/04/2007 - 23:30
Postimi #49

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

Peshkun e ka Gjermoni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Mozaik i qelqte
postuar 18/04/2007 - 23:34
Postimi #50

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

1)Norvegjesi 2) Danezi 3) Anglezi 4) Suedezi 5) Gjermoni
verdhe blu kuqe bardhe jeshile
uje caj qumesht birre kafe
dunhill blend Pall Mall Blue master Prince
mace kuaj zogj qen peshk

Ju betohem , qe ndersa juve ishit duke llomotit, une po zgjidhja lojen dhe s'kisha refresh faqen , keshtu qe s'kopjova nga zogu e nga googli... ciao .

+Quote Post
zog
postuar 18/04/2007 - 23:42
Postimi #51

☆ ☆ ☆
Iconė e grupit

te besoj qe nuk ke kopjuar ngaqe tek faqja qe gjeta nuk jipej zgjidhja perveē perfundimit. pranej dhe tonēja me kerkoi hollesina, vetem pasi konsultoi faqen ne fjale.

te pakten mozi ja kalove tonēes qe edhe kete detyre nuk besoj ta ket zgjidh ndonjehere vete.

ps: dhe ketu nuk ka llogaritje (siē tha tushi) por veē renditje te gjerave te dhena. per llogaritje gocave nuk u puno shum truni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Mozaik i qelqte
postuar 18/04/2007 - 23:45
Postimi #52

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

Meqe me klasen e shtate mbaruam, na hidhni ndonje loje te klases se tete tashi... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
zog
postuar 19/04/2007 - 00:05
Postimi #53

☆ ☆ ☆
Iconė e grupit

ja ta jap une nje gjemegjize.

nje polic shkon nje dite ne cirk. aty tek numri nje magjistarit, ket e therasin ne skene, siē ndodh rendom ne keto raste, magjistari i merr oren dhe ja thyen copa copa perpara syve, pas disa rrotullimesh e vinglash te tjera ja qit perseri siē ishte ne gjendje pune. polici mahnitet aq shume sa fillon dyshon tek vertetesia e magjise.

prej zemerimit ne darke, mbas shfaqjes, i shkon tek shtepia ketij magjistarit. ja hapin deren dhe i thone qe ky po lahej e gjendej ne dush. aq me mire thot polici se atje do te ket me pak mundesi te ma hedhe perseri. shkon pra dhe polici ne dush.

i thot magjistarit : tani me bej nje numer qe ta ha, po munde, se me ato rrobat tuaja me njemije xhepa normal qe ta hidhni juve te cirkut. mire i thote magjistari, zhvishu !

xhvishet polici cullak (si edi rama ne plazh). ktheu dhe pekulu i thot magjistari. kthehet dhe perkulet si manar edhe polici. ta kam fut gishtin ? e pyet magjistari. ma ke fut, thote polici.

magjistari duke i treguar duart perpara fytyre, i thote, shihi ku i kam duart.
enigma eshte : ēfare i kishte fut magjistari policit edhe pse duart ja tregoi qe nuk ja kishte fut ?

ps: per bese asnje nuk e ka gjet deri sot kete enigme cirkmagjistariane.

+Quote Post
Mozaik i qelqte
postuar 19/04/2007 - 00:16
Postimi #54

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

Ueeeeeee...... zoti zogu.....
Pse e humbe kontrollin keshtu ti?! :hehe:

Ca te paska ndodh sot keshtu qe s'qeke hic n'humor?! :joo: Pse re, mu do me ma nxjerr dufin eeeee ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kesaj lojes le ti pergjigjen meshkujt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

P.S: Para se te ma fusesh ne shpulle figurative, ikim fleme ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
zog
postuar 19/04/2007 - 00:21
Postimi #55

☆ ☆ ☆
Iconė e grupit

ere dreq se harrova ti vej nje smiley si kjo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) per pulle letres anonime :hehe:

+Quote Post
tushi
postuar 19/04/2007 - 18:18
Postimi #56

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

CITIM(zog)
ja ta jap une nje gjemegjize.

nje polic shkon nje dite ne cirk. aty tek numri nje magjistarit, ket e therasin ne skene, siē ndodh rendom ne keto raste, magjistari i merr oren dhe ja thyen copa copa perpara syve, pas disa rrotullimesh e vinglash te tjera ja qit perseri siē ishte ne gjendje pune. polici mahnitet aq shume sa fillon dyshon tek vertetesia e magjise.

prej zemerimit ne darke, mbas shfaqjes, i shkon tek shtepia ketij magjistarit. ja hapin deren dhe i thone qe ky po lahej e gjendej ne dush. aq me mire thot polici se atje do te ket me pak mundesi te ma hedhe perseri. shkon pra dhe polici ne dush.

i thot magjistarit : tani me bej nje numer qe ta ha, po munde, se me ato rrobat tuaja me njemije xhepa normal qe ta hidhni juve te cirkut. mire i thote magjistari, zhvishu !

xhvishet polici cullak (si edi rama ne plazh). ktheu dhe pekulu i thot magjistari. kthehet dhe perkulet si manar edhe polici. ta kam fut gishtin ? e pyet magjistari. ma ke fut, thote polici.

magjistari duke i treguar duart perpara fytyre, i thote, shihi ku i kam duart.
enigma eshte : ēfare i kishte fut magjistari policit edhe pse duart ja tregoi qe nuk ja kishte fut ?

ps: per bese asnje nuk e ka gjet deri sot kete enigme cirkmagjistariane.

une kam ndigju nji gjeagjeze te ngjashme por me kavajsin

i thote kavajsi nji djalit te ri a ta baj nji loje

mire i thote ky bane

i del prej mbrapa edhe i thote a te duket sikur jam tuj ti ul pantallonat (si zogu Nelkes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ps edepsez a thu ja ke ba ket lojen Nelkes )??

po i thote ky djali

a te duket sikur jam tuj ti ul edhe breket ?

po i thote prape ky djali

po tash a te duket sikur te kam fut gishtin mbrapa :super:

po i thote ky ashtu me duket

qe pra ku i ka durt kavajsi edhe i kallxon durt :hehe: dmth i kishte fut k#rin siē thote populli yne

po kjo me magjistarin kuptohet do te kete ndoj pergjigje shume ma te komplikume te cilen nuk po arrij me e gjet

+Quote Post
Nelka
postuar 19/04/2007 - 18:53
Postimi #57

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

Tushi me paske bere personazhin kryesor te gjeagjezes, ishalla po e marr ndonje Oskar, se me shume mund e djerse se une ne kete gjeagjeze s'kane harxhuar ata djemte e Brokeback Mountain :haha: :cool:

+Quote Post
tOnCe
postuar 19/04/2007 - 19:18
Postimi #58

Le Grand Champion
Iconė e grupit

Edhe zogu noj kavajs do ket taku por i ka pelqy aq shume sa i eshte dukur magjistar kavajsi qe i ka ba njat lojen :haha:

+Quote Post
tushi
postuar 21/04/2007 - 17:48
Postimi #59

Kėndvėshtrims
Iconė e grupit

CITIM(Nelka)
Tushi me paske bere personazhin kryesor te gjeagjezes, ishalla po e marr ndonje Oskar, se me shume mund e djerse se une ne kete gjeagjeze s'kane harxhuar ata djemte e Brokeback Mountain  :haha:  :cool:

ishalla moj Nelka se s'ka gja ma te bukur se kur shperblehen mundi e djersa e ēdokujt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

3 Faqe V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 anėtar(ė) nė kėtė temė (1 shfletues dhe 0 pėrdorues anonim(ė))
0 anėtar(ė) :

RSS Lo-Fi Version
Forumi dhe Ditaret Kendveshtrim 2006-2012
Sot ėshtė : 21st June 2025 - 23:41