noj loje shahu ku te luajme kunder njeri tjetrit , a ka mundesi me vone?!:saluto:
ahhh e diii, po jam tu prit mos ndonjeri 'e perkthen' nje loje shahu qe eshte kompatibel per nje forum tjeter, por fatkeqesisht per momentin jo per ket tonin.
por sa ta gjej, dmth dikush ta adaptoje lojen, do ta ngjis me vrap ketu.
tema nuk eshte ne krye te forumit. shkeputu nga forumi dhe nuk e sheh me. ajo qe sheh ti jane disa prova te bera nga une. por pa rezultate te kenaqshme deri tani. qe te mos te te pengojne, pra te mos shfaqet gje, mos e mbush katrorin Newsbox tek profil/display me duket se eshte ne anglisht.
doja te krijoja nje mundesi qe tek ai vend te shfaqen postimet me te reja dhe kush te doje kete gje ta zgjedhe vet tek opcionet e profilit.
nuk di kush, nje moment, e kerkonte diēka te tille. me duket ishte 'fantazia'.
kam pershtypjen qe lojtari goditi ne shenje kur tha qe shume loje e vret lojen, qofte me reagimet qe mund te sjelle nje minikampionat ose dhe nje rekord cfaredo fundja, e deri te braktisja totale e tyre....!
s'ma ha mendia qe sasia te kete rol ne kete rast. njoh forume me pak lojra dhe ku nuk luan njeri. ngaqe them neper forume nuk vijme per te luajtur por per te shkruar ose thene diēka. e pasioni i shkrimit (megjithese edhe ky mund te konsiderohet loje) eshte shume me i fuqishem nga ai i lojes, sidomos lojrave te tilla pa interaktivitet.
lojerat do te mund te ishin me interesante po te luhesh direkt ne linje nga shume persona njeheresh. dmth po te vihej ne loje konkurenca ne menyre me direkte.
jo aspak, nuk e kisha tek sasia e lojrave me kupto por tek sasia e te luajtures, dmth tek ai revanshi i pandalshem qe levrinte ne muajt tetor nentor dhe dhjetor..... te luajturit online i shume usereve do ishte shume interesante....tek mendoj bunnyn psh koke me koke me lojtarin.....ose zogun me pink paradise ne majhong a si e ka emrin ajo loja.... :disko:
tonce shko tek motorat se ta kam kalu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) isha ne forme nje dite. tek gara e pare i bona nja 160 pike, kjo me ndihmoi me pas. ndersa tek ajo e turqise nuk e mbylla dot dhe s'bera shume.