E ke pare tangon e fundit tek ditari im? Eshte shume e mire! Gotan Project jane bere mendjemedhenj luajne ne teatro te medha tani, ndersa kur i kam degjuar une luanin ne nje klub te vogel. :super:
daten postimi i "Nelkes" e ka ne maj 2007, dmth eshte bere tek forumi i vjeter dhe bloget/ditaret qe ndodheshin atje. tek ky forumi i ri nelka nuk ka hapur perseri ditar. keshtuqe nuk ke ku ta gjesh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
......................eshte bere tek forumi i vjeter .................keshtu qe nuk ke ku ta gjesh
Po per ate Blog qe ishte ketu tek Blogs (te ky forum) dhe nuk eshte me ? ...apo sbehet gje....nuk nderhyn dot ti si superfuqi ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cilin Blog ? nje qe kishe hap ti dhe qe ishte bosh ? po te jete ky, e fshiva ngaqe krijonte pershtypjen qe sistemi i blogeve nuk punonte. mund te hapesh nje te ri, vetem se nuk duhet ta lesh bosh sepse nuk ka kuptim.
jo jo i imi ishte kot sa per shenje... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ai i absit pra... them nuk ke fuqi ti te zhbirosh dhe ta besh active ?
lol, eshte aktiv tashti, absi si duket ka ndryshu mendje. une mund ti bej bloget aktiv (dhe vetem pastaj ti lexoj e te postoj ne to si te gjithe), por nuk ka kuptim kur vete ai qe e hap nuk deshiron te jete keshtu.