CITIM(notorious @ 15/09/2008 - 23:48)

na e shpjego mė holl atė muhabetin e zhurmės Mis.
pytja e fundit e stė pys mo... kur je nė orgazėm, pak a shum ēa bo...? e ke me klithma, kafshim buze apo thjesht o zot mami e ec (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
un qė the ti...
me atė bythbukrėn qė isha lidh kohėt e fundit... mė mori sot nė tel. me num. anonim, mė kėrkoj falje qė ishte zhduk si shkėrdhat, e mė tha qė po jeton me burrin i bien pak a shum ja 500 km larg nga ktu, mė bohet qefi i thash po pse mė more sepse e imagjinova qė je atje
tė kėrkoj falje mė tha, e tė kam nė mendime... kur tė sistemohem mirė do lidhemi, sepse sdu tė humb
posijo i thash... qė nesėr do ndroj num. e tel...
mė vje keq qė sja futa nė Byth sinqerisht... ashtu kot ti leja impronten (IMG:
gjithsesi... po gricem me njė ish ktu nė lagje, se dhe si hajvont s'shtyhet... kjo filloj tė lyhet me t'kuq qė kur mė pa ke bari poshtė shpis ty pi kafe (IMG:
do mė boj iēik pordhė po vari trapin... atė kam piketu, po me thon tė drejtėn kjo qė mė lyn buzėt me t'kuq vesh em vesh me kaq pak interes d.t.th qė sdo mė zgjasi java pa e Qirė
ej i sekond mo eejjjj.si sju vje turp qe shkruni 4 faqe pa mu.
noto per ca zhurme e ke llafin mo shpirti se skam permend gje zhurme une.
vallaj orgazmen e kam me renkim edhe me te ngulme thonjsh te kurrizi i mashkullit.ai mthote gjithmone shtttt ,po mua sma ndjen fare..ato pak sekonda i luj fene.
si eshte puna femres,sa e shef qe po e gjujn direkte lyhen e mbahen.dallohet direkte me ere femra kur do me bo sex.