U e di si, fillo nxirr ato teshat qe kishe me shit, dmth hap at temen gabat, se dhe une po i baj foto kpucve, e do teshave, t fitojme naj lek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mos permend fjalen kpuc se m'pUrrqethet trupi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lash nam, jam e marr mas tyne. sot psh, kam ble nji pal Roberto Cavalli. kto, midis shum' blemjeve t'tjera.
une kam fillu nje metod tjeter, shkoj ne dyqan, zgjedhi rrobat i blej te tana deri sa mpihet karta e bankes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Shkoj n shpi, marr dicka me pi, dhe fillon moda me vedin e pasqyren, hop nje foto hop nje tjeter, i shoh fotot fillojne me merziten teshat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , i palosi bukur e i kthej mrapsht, buzqesh karta e une bashke masanej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jo moj ajo shitsja kishte hallin se mos m'bjen e vogel e ja kthej, se ajo ka ba xhiron e javs me kpuct e mija. un s'blej me shumic', e s'kthej, se ca blej e blej me qef, dmth e di se ca du zakonisht, me njerz,me tesha me gjithcka. e di se ca du (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jo moj me dit se ke/ca don s'asht grusht vedit. asht me marr' vedin me t'mir' fort. e un' kam qef me (m')marr me t'mir' e me marr vedin me t'mir' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a do t'ta zgjedh une nji stergjaē si shoqe t'ngusht qe t'kam. bohena klan. e lejm absin t'vetem adept te romantizmit primitiv qe pelqen aq. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
provova nje tjeter po ke pa ti qe s'mu duk me i mire nga ky qe ke zgjedh vete, perveē fotos qe kishe perpara qe hante buk veē. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)