CITIM(abstract @ 15/01/2008 - 23:09)

eshte nje ide qe kam n'kok', nuk e kam pa kund (edhe pse ideja eshte e thjesht, dhe mund te egzistoje).
si fillim eshte nje rreth, rreth tij leviz nje pike, pastaj shtohen dhe dy rrath, afer te parit pak siper tij( ne parregullsi) , shtohet dhe nje pike, pastaj dhe nje tjeter, pastaj shtohen dhe tre rrath,
( te gjith' ne nje fare menyre te bashkuar pak afer njeri tjetrit) shtohen dhe tre pika te tjera, te gjitha pikat levizin lirshem neper rrathet, ndoshta nganjehere jane tre ose te gjithe ne nje rreth te vetem.
ideja eshte; (nje rreth) nje bote, (nje pike) nje njeri.
pastaj shtohen 'botet' (rrathet) dhe (pikat) njerezit deri ne maximum 5 ose 6 (sa nje team).
ne nje momet te caktuar zhduken te gjithe (rrathet dhe pikat)
menjehere fillon perseri nga fillimi e njejta 'loje' .
mendon qe eshte e realizueshme?
Ēdo gje ose pothuaj eshte e realizueshme, vetem se kjo qe kerkon ti nuk behet dot ne nje animacion gif (qe ne fakt eshte nje imazh me disa kalke) kjo kerkon animacion flash.
Vetem se lojtari (mjeshteri me i mire qe kemi ne dispozicion ketu (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) ) ne nje post (diku tek ky forumi informatik) tha qe ta perdoresh programin Flash qe kryen animacione te tilla te komplikuara, duhen te pakten dy vjet te mira. Plus pastaj qe nje animacion nuk do vetem aftesi ne programin por edhe shume shije estetike, ndryshe behet me i shemtuar sesa nje figure e thjeshte. pak si ato imazhet qe te paraqita une, qe jane te paperdorshme profesionalisht.