Kam mendimin se faqet e lojrave u bene pak si shume dhe interesi per to do bjere. S'eshte interesante me von rekorde kur je i vetmi lojtar.
Jam dakort qe te shtohen lojra te reja, po me karar. T'i shkojme nje here deri ne fund lojrave me interesante, dhe pastaj shofim per lojra te reja. Se po qe me lujte vetem, po i instaloj lojrat ne kompjuter tim.
ju te dy mire e keni po ja qe nuk ka lojra qe mund te luhen ne te njejten kohe nga shume user si kundershtare te njeri tjetrit...
ndoshta keni te drejte kur thoni qe kaq shume lojra sa ka shtuar Zog jane ca si teper edhe nuk perqendrohemi dot vetem tek njera prej tyre por them se gjithe secili prej nesh mund te beje nje liste te tijen me disa lojra te preferuara dhe ti "qepet" atyre kjo eshte vetem ceshtje zgjedhjeje...
pse ja le fajin Zogut ti mor :momzemro: masanej indirekt na kritikon per mosperqendrim :rrah: mire qe na ke dhane nje ide me ba listen, do me udhzosh please si dhe ku bahet :engjell:
ju te dy mire e keni po ja qe nuk ka lojra qe mund te luhen ne te njejten kohe nga shume user si kundershtare te njeri tjetrit...
Nuk ka rendsi me lujte ne te njejten kohe, po ne te njejten loje. Dhe puna eshte se lojna jan bo aq shume saqe po pres pushimet e veres me i provu te gjitha. Po me ritmin e Zogut deri ne vere... duhet me prite pensionin.
lojtar, ke te drejte, e mendova ket pune edhe vete, po nuk i rezistova dot inercise. bile pata frike se shumica as do ti vinin re faqet e shumta te lojrave te ndryshme.
duhet bere ndonje sondazh ose propozime per lojrat me interesante e pastaj i heq te tjerat. ose zhvillojme kampionatin e javes ose muajit (dmth kampionate te vogla) vetem tek nje loje e caktuar. bile fituesin edhe mund ta stimulojme me ndonje dhurate simbolike per vit te ri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pse jo.
Jam dakort per idene e kampiopnatit por duhet qe te jete ne nje loje qe eshte 100% e sigurte qe do e regjistroje Rezultatin... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Zog po qe se ke mundesi te zevendesosh ate lojen qe del ne "Random" me lojen e paracaktuar per turneun e rradhes do ishte nje gje e mire fare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Bunny, mram tuj bredh neper qitet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pash gjith ato dhurata, dhe thash me vedi, bah si e kam harru kredit karten ooops foto apratin deshta me than :kercej:
Por deri sa t'vendoset pema, ehuuu kam 'ble' gjith ato :elumtur: